Over ons

Sawda – Het vertrouwde adres om zwartzaad olie te bestellen!

Sawda staat voor een bewuste en gezonde levensstijl die enkel werkt met biologische producten. Deze producten worden gebruikt voor interne verzorging van lichaam en geest. Ook zijn de producten uitstekend te gebruiken voor uiterlijke doeleinden.

Wij zijn constant op zoek naar de beste grondstoffen om onze producten te maken. Sawda kiest in haar inkoopproces bewust voor leveranciers waarbij het effect op milieu en sociale aspect in acht wordt genomen. Sawda heeft oog voor natuur en de mens, tenslotte halen wij onze producten uit de natuur. De producten worden enkel op mens- en diervriendelijke wijze geproduceerd. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die een goede, maar ook verantwoorde toevoeging op ons assortiment kunnen zijn. Wij staan voor hoge dienstverlening en uw mening staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons doel

‘’Wij willen mensen bewust maken van vele verborgen krachten die in natuurlijke producten verborgen zitten. Wij kunnen een constante kwaliteit garanderen, omdat het productieproces van grondstof tot eindproduct geheel in eigen beheer is van Sawda.’’

Sawda gelooft in het feit dat een gezond lichaam en geest voor een groot deel afhankelijk is van de voedingsstoffen die men binnenkrijgt. Sawda gebruikt daarom geen enkele vorm van toevoegingen en is 100% natuurlijk. Health is Life!